Sajtótájékoztató helyszín Budapesten? A Városliget a legjobb választás!

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

Exkluzív sajtótájékoztató helyszín Budapesten: a Városligetben rejlő lehetőségek

A legjobb céges rendezvényhelyszín Budapesten

Céges rendezvényhelyszín Budapesten - íme a legjobb lehetőségek...

Céges rendezvényednek keresel helyszínt? A Városligetben, Budapest egyik...

Tovább
Céges évzáró rendezvény Budapesten, a Városligetben

Céges évzáró rendezvény Budapesten: ismerje meg helyszíneinket

Egy céges évzáró rendezvény Budapesten remek lehetőségeket biztosít...

Tovább
Sajtótájékoztató Budapesten, a belvárosban

Sajtótájékoztató Budapesten, a belvárosban

Egy sajtótájékoztató fontos esemény, aminek szervezése során a...

Tovább

Egy tökéletes sajtótájékoztató helyszín Budapesten számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, melyek lehetővé teszik, hogy az esemény profi körülmények között, egy zavartalan környezetben kerüljön megrendezésre. A Városliget ideális helyszíne lehet sajtótájékoztatóknak, a következőkben bemutatjuk, hogy miért! 

Az ideális sajtótájékoztató helyszín Budapesten

A sajtótájékoztatók folyamatosan részei a cég életének, hiszen fontos jó kapcsolatot ápolni a sajtó munkatársaival, tájékoztatni őket a vállalat körüli újdonságról. Mivel ezen az eseményen célunk lenyűgözni a meghívottakat, ezért biztos vagyok benne, hogy minden szervező a legjobbat akarja, legyen szó az esemény bármilyen szervezési folyamatáról. 

A szervezés egyik legfontosabb feladata a tökéletes sajtótájékoztató helyszín megtalálása. A sajtótájékoztató helyszín kiválasztásakor kifejezetten kell figyelni arra, hogy a választásunk tökéletes legyen, hiszen ez nagyban befolyásolja az esemény sikerességét. Ahhoz, hogy egy helyszín minden szempontból megfelelő sajtótájékoztató helyszín legyen, számos kritériumnak kell megfelelnie. Fontos, hogy a helyszínen legyen egy elkülöníthető rész, a zavartalan esemény érdekében, illetve szükség lesz megfelelő technikai háttérre is, hiszen a jó fények, a hangosítás elengedhetetlen az esemény során. 

A Városliget több sikeres sajótájékoztató számára biztosított már kiváló helyszínt, hiszen tökéletesen megfelel a felsorolt kritériumoknak. Csendes, nyugodt környezetben várja vendégeit, mégis tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető, illetve parkolási lehetőség is biztosított a környéken. Sajtótájékoztató helyszínünk Budapesten várja az érdeklődőket, személyre szabott ajánlat kérésére a lenti form kitöltésével van lehetőség! 

 

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Sajtótájékoztató helyszín Budapesten – mik az elvárásaink a helyszínnel kapcsolatban? 

Mivel a sajótájékoztató egy fontos esemény, elsősorban egy olyan sajtótájékoztató helyszínre van szükség, ahol a rendezvény zavartalanul bonyolítható le, így egy zajos, belvárosi helyszín nem jöhet szóba. Azonban az sem megoldás, ha a belvárostól egy távol eső helyszínt választunk, hiszen a sok utazás valószínűleg mindenkinek kellemetlenséget fog okozni. 

Fontos szempont még a helyszín választásakor, hogy megfelelő minőségű technikai háttér legyen biztosított, hiszen gyakran hangosításra és egyéb technikai felszereltségre is szükség van. Az ilyen eseményeken fotók is készülnek, így elengedhetetlen, hogy jók legyenek a fényviszonyok. 

 

A Városliget: a legjobb sajtótájékoztató helyszín Budapesten 

A Városliget az a hely, ahova már évtizedek óta menekülnek az emberek, ha egy kis csendre, nyugalomra vágynak. A gyönyörű környezet egy olyan atmoszférát teremt, ami semmihez sem fogható. Sokan nem tudják, de a hely adottságainak köszönhetően nem csupán akkor jó választás, ha egy kicsit kiszakadnánk a zajos nagyvárosból, hiszen rendezvényhelyszínnek is ideális. 

Változatos helyszíneinknek köszönhetően legyen szó bármilyen jellegű sajtótájékoztatóról, garantáltan megtaláljuk a tökéletes helyszínt az esemény számára. Termeink között a klasszikus eleganciától kezdve a modern helyszínig minden megtalálható, így több stílus is a szervezők rendelkezésére áll. Termeinkről, helyszíneinkről további információ itt olvasható.

Ha csak egyet kellene kiemelnünk sajtótájékoztató helyszíneink közül, a Díszteremre voksolnánk, hiszen ez az a terem, ahol a klasszikus elegancia érvényesül, ami garantáltan lenyűgözi a sajót munkatársait. A képre kattintva egy galéria nyílik meg, ahol gyönyörű fotókon tekinthető meg legelegánsabb helyszínünk, a Díszterem! 

 

Profizmus, minőség, rugalmasság – sajtótájékoztató helyszínünkön ez várja a vendégeket 

A Városliget Rendezvény munkatársai közel 20 éves rendezvényszervezési tapasztalattal rendelkeznek, így a profizmus a sajtótájékoztató szervezésénél is garantált. Személyzetünk kedves, segítőkész, ami kiemelten fontos az ilyen események terén. 

A sajtótájékoztató után lehetőség van egy finom, helyben pörkölt kávé elfogyasztására, valamint a kávé mellé friss pogácsát és omlós teasüteményt is kínálunk.


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019