Romantikus rendezvényhelyszín Budapest: eljegyzésre, esküvőre, évfordulós ünnepségekre

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

Romantikus rendezvényhelyszín Budapesten: esküvőkre, évfordulókra, eljegyzésre vagy akár randevúkra

Esküvő étterem Budapesten, a Városligetben

Esküvő étterem Budapest: egy esküvői étterem a főváros...

Esküvő étterem Budapest? A Városliget Café & Restaurant tökéletes...

Tovább
Esküvői helyszínek Budapesten

Esküvői helyszínek Budapesten: bemutatjuk a Városligetben rejlő...

A Városliget, Budapest egyik legcsodálatosabb része rendezvényhelyszínnek...

Tovább
Mesés esküvői helyszínek Budapesten

A legjobb esküvői helyszínek Budapesten

Életed nagy napjához közelítve számos fontos döntést kell meghoznod....

Tovább

Legyen szó akár egy esküvőről, akár egy évfordulós ünnepségről vagy egy tökéletesen megszervezett eljegyzésről - a romantikus rendezvényhelyszín Budapesten is elengedhetetlen.  Ismerd meg a Városliget legszebb rendezvényhelyszíneit és a Városliget Café éttermet, amely romantikus rendezvényeidnek, eseményeidnek adhat otthont!

Romantikus rendezvényhelyszín Budapest  - ha tökéletes helyszínt keresel esküvődnek, évfordulódnak vagy épp az eljegyzésnek!

Romantikus rendezvényhelyszín Budapest – eljegyzés romantikus helyszínen

Úgy érzed, megtaláltad életed párját és már az eljegyzésre készülsz? Ebben az esetben neked is szükséged lehet egy romantikus rendezvényhelyszínre Budapesten, amelyre megoldást kínálunk!

A városligeti tó partján fekvő épület, a Műjégpálya épülete számos rendkívüli helyszínnel szolgál, amelyek legtöbbike a romantika jegyeit viseli magán. Akár nagyobb volumenű rendezvényt szeretnél – akár csak az étteremben foglalnál asztalt, nálunk ezt megteheted – itt biztosan méltó környezetben jegyezheted el párod!

 

 

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Romantikus rendezvényhelyszín Budapest – eljegyzési party helyszín

Ha már megtörtént az eljegyzés, és szeretnék ezt méltó környezetben megünnepelni a családdal, barátokkal – vagy éppen csak egy romantikus vacsora keretén belül kettesben – a Városliget ezen alkalomra is otthont biztosít.

A városligeti tó romantikus hangulatot kölcsönöz az  itteni helyszíneknek, akárcsak a Vajdahunyad várának látványa, és a Városliget évszázados fái.

 

Romantikus rendezvényhelyszín Budapest – esküvőhelyszín a Városligetben

A romantika kiteljesedése, egy pár egybekelése kivételes alkalom minden ember életében. A fővárosban gyakran nehéz olyan környezetet találni, ahol távol a világ zajától – mégis központi helyen mondhatjátok ki a boldogító igent, de a Városliget erre is kiváló lehetőséget biztosít!

Termeinkben évente számos esküvőt szervezünk teljeskörű szolgáltatást biztosítva – hiszen akár modern, akár klasszikus vagy épp romantikus hangulatú esküvőre vágytok, nálunk megtaláljátok az álomhelyszínt!

 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019