Esküvői helyszín a főváros szívében

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

Bemutatkozik a legszebb esküvői helyszín Budapesten: a Városliget

Esküvő étterem Budapesten, a Városligetben

Esküvő étterem Budapest: egy esküvői étterem a főváros...

Esküvő étterem Budapest? A Városliget Café & Restaurant tökéletes...

Tovább
Esküvői helyszínek Budapesten

Esküvői helyszínek Budapesten: bemutatjuk a Városligetben rejlő...

A Városliget, Budapest egyik legcsodálatosabb része rendezvényhelyszínnek...

Tovább
Mesés esküvői helyszínek Budapesten

A legjobb esküvői helyszínek Budapesten

Életed nagy napjához közelítve számos fontos döntést kell meghoznod....

Tovább

Esküvői helyszín a főváros szívében, különleges környezetben? A Városliget Rendezvény változatos helyszínekkel, gyönyörű környezettel és gasztronómiai különlegességekkel várja a jegyespárokat! 

A legszebb esküvői helyszín Budapesten

Az esküvő az egyik legcsodálatosabb dolog, ami az életünkben történhet, hiszen ilyenkor örök hűséget fogadunk annak, akit a világon a legjobban szeretünk. Ezen a különleges napon mindennek tökéletesnek kell lennie, hiszen nem csupán az ifjú pár, de az egész vendégsereg számára emlékezetes marad ez a gyönyörű nap.

 

Köztudott, hogy az egyik legfontosabb a szervezés során a tökéletes esküvői helyszín megtalálása. Ez azonban egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen Budapesten számtalan helyszín közül választhatunk, így nehéz megtalálni a legjobbat. Egy rosszul megválasztott esküvői helyszín az egész menyegzőre rányomhatja a bélyeget, így a választáskor rendkívül körültekintőnek kell lenni.

 

A Városliget számtalan különleges, felejthetetlen esküvőnek adott már otthont. Ez a varázslatos esküvői helyszín minden szempontból tökéletes, így ha egy igazán mesés helyszínen tartanád az esküvődet, akkor nincs más dolgod, csak a lenti formot kitöltve ajánlatot kérni a Városliget Rendezvény munkatársaitól!

 

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Milyen a tökéletes esküvői helyszín? 

Köztudott, hogy az álomesküvő a helyszínnél kezdődik! Egy rosszul megválasztott helyszín akár teljesen tönkreteheti életed legszebb napját, így nagyon körültekintőnek kell lenni, amikor helyszínt választunk.

 

Az egyik legfontosabb a helyszínnel kapcsolatban, hogy mindenki számára könnyen megközelíthető legyen. Manapság fontos szempont az is, hogy a helyszín egy természetes környezetben helyezkedjen el, hiszen a legtöbb pár vágyik arral, hogy a természet közelsége különlegesség varázsolja az esküvőjét. 

 

Fontos kérdés ezen kívül, hogy az odott helyen van-e terasza a helynek, ha pedig télen tartanánk az esküvőt, van-e olyan helyiség, ahol ez megvalósítható. 

 

Esküvői helyszín a Városligetben: változatos helyszínek, különleges környezet 

Budapest egyik legcsodálatosabb és legkedveltebb része a Városliget. Ez az a hely, ahova elmenekülünk a szürke hétköznapok elől, ahova szívesen megyünk, ha kikapcsolódnánk egy kicsit a szabadban. Ez a csodálatos terület számtalan programlehetőséget tartogat és rendezvényhelyszínnek is kiváló. A Városliget számtalan mesés esküvőnek adott már otthont. 

 

Mivel könnyen megközelíthető, így ideális lehet esküvők számára, hiszen senkinek sincs kedve sok időt tölteni az utazással, ezzel a vendégek segítségére lehetünk. A Városliget a főváros központjában helyezkedik el, mégis csendes, nyugodt környezetben, így az esküvőt semmi sem zavarhatja meg. 

 

A TóPart Budapest komplexumában több helyszín közül is lehetőség van választani, így legyen szó egy nagyobb esküvőről vagy akár egy kisebb esküvői vacsoráról, minden helyzetre van megoldás! 

 

 

Esküvői helyszín Budapesten Esküvői helyszín a főváros szívében Esküvői helyszín a Városligetben

 

Egy esküvői helyszín, ami minden évszakban tökéletes választás

A Városliget minden évszakban tökéletes választás, hiszen legyen szó egy tavaszi esküvőről vagy éppen egy téli esküvőről, a Városliget Rendezvény munkatársai minden évszakban, minden helyzetre megtalálják a tökéletes helyszínt!  A mesés panoráma, a csodálatos környezet, a Vajdahunyad várának és a városligeti tónak a szépsége, garantáltan mindenkit elvarázsol majd! 

 

Ha különleges esküvői helyszínünk felkeltette az érdeklődésedet, kérj személyre szabott ajánlatot ide kattintva


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019