Esküvői ajánlataink

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints
Esküvőhelyszín Budapest

Esküvőhelyszín Budapest? A legkülönlegesebb helyszín a Városliget! Bemutatjuk, hogy miért válassza a TóPart Budapest mesés helyszíneit, ha esküvőről van szó!  

Tovább
Rendezvényhelyszín Budapest, a Városligetben

Rendezvényhelyszín Budapest? A Városliget tökéletes választás, bármilyen stílusú rendezvényről van szó! Változatos helyszíneink, termeink segítségével megvalósítjuk az elképzeléseidet! 

Tovább
Sátras esküvőhelyszín Budapest – Különleges esküvőhelyszín a Városligetben

Sátras esküvőhelyszínt keres Budapesten? A Városligetben erre is van lehetőség! Ismerje meg a DOM sátrainkat, ahol garantáltan felejthetetlen lesz az esküvő! 

Tovább
Rendezvényhelyszín XIV. kerület – Rendezvényhelyszín a Városligetben

A tökéletes helyszín minden rendezvény alapfeltétele. Rendezvényhelyszín XIV. kerület, a belváros szívében, ahol bármilyen eseményről van szó, a végeredmény hibátlan lesz.  

Tovább
Mutatunk egy mesés esküvőhelyszínt a Városligetben!

Mesés esküvőhelyszín? Valószínűleg minden Pár erre vágyik, hiszen életünk legszebb napja megérdemli, hogy a legjobb helyszínen kerüljön megrendezésre. A hellyel kapcsolatban igazán magasak az elvárásaink: legyen könnyen megközelíthető a Vendégek számára,...

Tovább
Romantikus rendezvényhelyszín Budapest  - ha tökéletes helyszínt keresel esküvődnek, évfordulódnak vagy épp az eljegyzésnek!

Legyen szó akár egy esküvőről, akár egy évfordulós ünnepségről vagy egy tökéletesen megszervezett eljegyzésről - a romantikus rendezvényhelyszín Budapesten is elengedhetetlen.  Ismerd meg a Városliget legszebb rendezvényhelyszíneit és a Városliget Café...

Tovább
Pénteki esküvő: Tartsd pénteken az esküvőd, és vendégeld meg a részt vevőket kedvezményes áron!

Szeretnéd életed nagy napját csodálatos, romantikus környezetben ünnepelni? A Városligeti tó partján álló helyszíneink lehetőséget biztosítanak erre! Legyen szó akár modern, akár klasszikus vagy épp romantikus stílusról, termeink között biztosan megtalálod...

Tovább
Sátras rendezvényhelyszín Budapest - DOM sátor a Városligetben

Alkalmi jelleggel, egyedi felállítással. Sátras rendezvényhelyszín Budapesten? Rendezvény szabadtéren, természetközelben – mégis fedett, fűtött helyen – ez a DOMUS sátor! Az táj szépsége, a romantikus környezet bármilyen jellegű rendezvénynek tökéletes otthont ad!

Tovább

<< < 3/3


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019