Esküvő étterem Budapest: étterem a fővárosban, gyönyörű környezetben

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

Esküvő étterem Budapest: egy esküvői étterem a főváros szívében, a Városligetben

Esküvői helyszínek Budapesten

Esküvői helyszínek Budapesten: bemutatjuk a Városligetben rejlő...

A Városliget, Budapest egyik legcsodálatosabb része rendezvényhelyszínnek...

Tovább
Mesés esküvői helyszínek Budapesten

A legjobb esküvői helyszínek Budapesten

Életed nagy napjához közelítve számos fontos döntést kell meghoznod....

Tovább
Különleges esküvői helyszín Budapesten

Egy különleges esküvői helyszín Budapesten: bemutatkozik a...

Különleges esküvői helyszín Budapesten, a belváros szívében? A TóPart...

Tovább

Esküvő étterem Budapest? A Városliget Café & Restaurant tökéletes választás esküvői ebédek, vacsorák számára. Romantikus környezetben, gasztronómiai különlegességekkel várjuk a jegyespárokat és vendégeiket! 

Esküvő étterem Budapesten, a Városligetben

Milyen egy tökéletes esküvő étterem Budapesten?

Az esküvő szervezése egy igen aprólékos és rengeteg feladattal járó folyamat, amit nem szabad a véletlenre bízni. A hónapokig tartó szervezés során rengeteg fontos kérdésben kell döntenünk: milyen legyen a ruha, hány vendéget hívjunk meg, és persze szükség lesz egy tökéletes esküvő étteremre Budapesten.

A legmagasabb elvárásaink a helyszínnek kapcsolatban vannak, hiszen egy rosszul megválasztott helyszín az egész esküvői ebédre vagy vacsorára rányomhatja a bélyeget. De mik is pontosan az elvárások egy esküvői étteremmel kapcsolatban?

Nagyon fontos, hogy mindenki számára könnyen megközelíthető legyen, hiszen valószínűleg egy pár sem akar sokat utazni, valamint nem szeretnék azt sem, hogy a vendégeik órákat utazzanak, majd ezután fáradtan, kedvtelenül vágjanak bele a szórakozásba. Egy tökéletes esküvői étteremben természetes a konyha, az ételek minősége is kifogástalan.

A fent említett elvárásoknak tökéletesen megfelel a Városliget Café & Resturant, ami számtalan jól sikerült esküvőnek adott már otthont. A Városliget Rendezvény munkatársai mindenkinek személyre szabott ajánlatot adnak a lenti form kitöltése után! 

 

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

A tökéletes esküvő étterem Budapesten: a Városliget Café & Restaurant

Nem mindenki rajong a hatalmas lakodalmakért, amit mi tiszteletben is tartunk – számukra remek választás a Városliget Café & Restaurant! Budapest egyik legcsodálatosabb részén, a Városligetben, gyönyörű környezetben található a Városliget Café & Restaurant. Az étteremből csodálatos kilátás nyílik a városligeti tóra és a Vajdahunyad várára is. Ez a csodálatos panoráma megalapozza a romantikus hangulatot, így ennek is köszönheti a Városliget Café, hogy tökéletes esküvői étterem. 

A helyszín több részre tagolt, így kiválóan alkalmas egy esküvői ünnepségre, hiszen zavartalan környezetet biztosít a házaspár és a násznép számára.

 

Esküvő étterem Budapest: különterem a zavartalan ünneplésért 

Ha azonban a Városliget Café túl kicsinek bizonyulna, akkor sincs gond, hiszen a Műjégpálya épületében található Díszterem ideális esküvőhelyszín lehet! Az eredeti pompáját megörző Díszterem elegáns, exkluzív helyszínt biztosít az esküvő számára. A külön bejárattal rendelkező helyiség akár 150 fős lakodalom helyszínéül is szolgálhat. 

 

Esküvő étterem Budapesten, ahol gasztronómiai különlegességek várják a vendégeket 

Egy esküvő étterem esetében nagyon fontos, hogy minőségi alapanyagokból ételek kerüljenek az asztalra, ami a Városliget Café & Resturant-ban tökéletesen érvényesül. A finom ételek és italok garantáltan az egész násznépet elvarázsolják! 

Éttermünkben arra törekszünk, hogy egy igazi élménnyel távozzanak Vendégeink, így a tökéletes helyszínen kívül nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy étlapunkon mindenki találjon kedvére való fogásokat. 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019